Dani6ix & IZZKID inauguren la temporada d’estiu amb “QESLT” (Quan El Sol La Toca). El nou single que té tots els elements per convertir-se en un nou èxit del duo del maresme. L’energia estiuenca de la lletra i melodia fa una crida als dies de sol, platja, festa i amics.

QESLT‘ es caracteritza per la seva capacitat de capturar l’essència dels moments inicials d’una nova connexió emocional. La cançó parla d’aquells sentiments efímers i intensos de quan comences a conèixer a una persona. Frases com “La vitamina D, ella està dissenyada pel millor arquitecte” defineixen bé el to despreocupat i amb referències artístiques del tema.

Les primeres experiències són el tema principal de la cançó i que aniran de la mà dels dejavú perquè tota la imaginació que s’ha fet envers la persona està fent-se realitat. Dani6ix & IZZKID van demostrar a ‘Stem Vius’ la seva essència amb una estètica amb l’estil de Van Gogh com a eix principal. En aquesta ocasió al videoclip es pot veure els dos artistes dibuixant en una sala plena de quadres i esbossos.

El single està ja disponible en totes les plataformes digitals, aportant una nova dimensió al repertori del duo i consolidant la seva posició dins l’àmbit de la música urbana i pop català.