Com us quedarieu si us diem que un tema en català recupera un beat d’una gran diva del pop internacional? Segurament sorpresos i expectants. Scorpio, de fet, alimenta aquesta expectació des de fa setmanes a TikTok amb fragments de XAO XAO, el seu nou tema que sampleja Just Dance.

En un dels avenços del refrany del tema, alguns dels comentaris més repetits eren que el tema els sonava familiar, i fins i tot alguns s’atrevien a dir a quin tema s’assemblava.

@scorpio.clPREMIS GAUDI ft XAO XAO JA SONANT AQUI AAAAAAAAAAA♬ XAO XAO – Scorpio & Scotty DK

Tal i com hem pogut confirmar un cop publicada de manera oficial la cançó a totes les plataformes, Scorpio recupera un dels temes més mítics de finals de la decada dels dosmils, i el qual forma part de la infància de tota una generació de catalans que ara es situen en la vintena: Just Dance de Lady Gaga i Colby O’Donis.

L’ex-eufòrica segueix les passes de Bad Gyal introduint una de les grans estrelles internacionals en el panorama urbà català, tal i com va fer amb Work de Rihanna i Drake, fent la seva versió en català del tema anomenada Pai, un dels temes més recordats dels inicis de la ja estrella internacional maresmenca.

Tota una oda al pop dels dosmils

Més enllà de l’evident sample de Just Dance, aquest nou single de la Scorpio és tota una oda de referències al pop dels dosmils, ja sigui en els ritmes del tema, la lletra desenfadada i fins i tot els looks emprats en el videoclip.

Un tema en el que la lletra empodera a la perfecció a l’artista, amb un beat pròpi dels primers temes de Kesha, on prevaleixen els ritmes pròpis d’una nit boja a qualsevol club mínimament gay-friendly de la capital catalana per sobre de la lletra del tema, la qual acompanya a la perfecció l’esperit del tema.

Pel que fa a l’estètica del videoclip, l’outfit ens transporta a una versió ravera del videoclip de Baby One More Time de Britney Spears, on la Scorpio apareix amb un conjunt típic de colegiala (més curt que el tradicional) acompanyada del seu cos de ball preparats per donar-nos un bon servei.

Encara resta l’incognita de si els seus darrers dos singles, M’enxixo llençat al mes de novembre de l’any passat, i aquest XAO XAO formaran part d’un projecte més gran o seràn llençament sueltos. Del que no tenim cap mena de dubte és que podrem gaudir de la Scorpio en directe properament en concert cantant aquests nous temes.