Cloe ens ha presentat aquest divendres En el club, el seu nou single. En aquesta nova cançó, l’artista remet a tot el que pot passar quan coneixes algú que t’agrada una nit de festa en una discoteca. El tema, que es regeix molt per l’estil i els ritmes característics de l’artista, és la cançó perfecta per a sortir de festa.

En el club no és, ni de bon tros, la primera proposta de Cloe. L’artista ja porta uns quants èxits a la seva esquena. Si mirem el seu Spotify, podem trobar diferents temes amb altes xifres de reproduccions. El que més, Entre el fum, que compta amb més de 10.000 reproduccions. Aquesta cançó, de fet, va aixecar polèmica per publicar-se el mateix dia que la cançó de la Mushkaa amb el mateix nom.

Portada de 'En el Club', el nou single de Cloe
Portada de ‘En el Club’, el nou single de Cloe

Cloe és una promesa emergent que es va donar a conèixer al Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK, del qual va sortir guanyadora en una final celebrada a la Fira de Vilaseca (FiM). Des de la seva participació, demostra que té un talent innegable com a cantant i productora. En el club, doncs, és només una part de tota la producció artística que podem esperar d’ella al llarg d’aquest any 2024.