“TANT DE TEMPS” és el nou senzill del nou projecte de l’Ariox, “ARIOX IS SUPER SAD”, del qual només en falta una setmana per l’estrena, atès que sortirà el pròxim 24 de gener. Es tracta d’un projecte que promet portar-nos una gran diversitat musical, tal i com ens ha presentat en el primer senzill del disc, “NS ON EM PORTA”, el qual ens va portar unes sonoritats més electròniques i crues, i que complementa a la perfecció el nou avançament del àlbum — un tema templat i en la línia del bedroom pop que aterra en el panorama musical en català.

Aquest tema, en què podem apreciar la veu distorsionada de l’artista cardedeuenca, manté un punt comú amb la seva predecesora, i és que les dues honoren les novetats del projecte: lletres tristes amb sons que no sempre evidencien aquesta tristessa tan enriquidora pel disc.

Avenç en directe

Els afortunats que varen poder asistir als concerts de final de gira de la Julieta ja van poder gaudir de quasi tots els temes en directe, ja que l’Ariox va obrir els concerts a tres de les capitals catalanes. Tal i com vam compartir prèviament, va sortir acompanyada d’un bateria en escena, on va mostrar una versió més instrumental i menys electrònica dels temes que formen el nou projecte, així com algun dels seus projectes anteriors. Per tant, malgrat l’avançament d’uns quants temes, no sabrem fins a la setmana vinent si el resultat serà un de més orgànic o electrònic.

El que ja sabem és quines seran les col·laboracions amb què comptarà el projecte; dues amigues de l’Ariox i de les artistes de moda del panorama com ho són la Julieta i la Maria Hein. En el tema compartit amb la barcelonina, el qual va avançar en els openings dels seus concerts, van poder escoltar-se diverses vegades el mític “Trenca’m el cor en veu de la Julieta, així com “Totes les coses que mai han passat”. Caldrà esperar per veure si aquesta col·laboració és només un sample del tema o comptarà també amb noves parts vocals.

Primeres dates de concerts

Tal com va avançar l’Ariox fa uns dies a les seves xarxes, la cantant presentarà el projecte a la Sala Heliogàbal el 10 de febrer, on esperem que compti amb les seves col·laboradores per a presentar per primer cop les cançons juntes. També estarà present en altres esdeveniments d’aquest 2024, com ara al Festival Sons del Món de Roses acompanyant als The Tyets aquest 11 d’agost, o en el Desconcert organitzar aquest 26 de gener a Manresa per 3Cat, acompanyada de Maria Hein o IZZI6IX, entre d’altres.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de dolce ariox (@ariox)