La Julieta va fer aquest dijous el segon concert dels tres anunciats com a final de gira de l’Alguna Nit Tour. Però el concert d’ahir no en va ser un més, sinó que també va ser la sala més gran omplerta, fins ara, en la seva meteòrica carrera: la Sala Apolo de la capital catalana.

Una nit que ens va deixar amb un enorme ventall d’emocions que la cantant va compartir amb els fans. El concert va iniciar-se amb l’infalible opening del tema Diga’m el que sentson la Julieta es va emportar un tastet del que viuria la nit d’ahir: un públic eufòric per cada gest, per cada nota, cada canvi d’outfit, i per cada coreografia feta per ella i el seu cos de ball.

Una nit màgica

La Julieta va fer conèixer al públic l’especial d’emplenar de gom a gom la Sala Apolo, en què han passat moltes de les històries que posteriorment s’han plasmat en les seves cançons. N’és un exemple Enamorada de tu, la qual forma part del seu darrer album 5AM. La nit va seguir amb una de les cançons que sempre emocionen a tots el públic, i que són dels primers temes llençats per la barcelonina, Si ha de ser serà, fusionada en la seva part final per la intro de SECR3T. Posteriorment, al cantar Si tienes frío, vàrem poder veure un dels primers canvis d’outfit, amb una jaqueta de pèl.

Convidats estel·lars

La nit d’ahir també va comptar amb els col·laboradors habituals de la Julieta, els quals no es van voler perdre aquesta ocasió per cantar amb ella les seves colaboracions. Es van sumar a la festa que la Julieta va muntar a l’escenari la Maria Hein per cantar CLUB, la Mushkaa per cantar No m’estima +, i els The Tyets en Clar que t’he trobat a faltar. Però les sorpreses no vàren ser només unidireccionals, sinó que també els fans van preparar cartells amb frase “Ju, ets la nostra preferida”, els quals van ensenyar mentre cantaven T’enxules.

Julieta, amb Maria Hein

El concert va comptar amb un fragment d’aquest, en el qual la Julieta va interpretar un medley dels temes L’amor és per valents i Els llocs on vas a piano, cançons que no havien estat interpretades en la seva gira a l’estiu, i amb que l’intèrpret va poder mostrar una faceta més orgànica de la seva música.

L’Ariox ens va fer super happy

L’Ariox va presentar el nou album abans del concert de la Julieta, Ariox is super sad, el qual ja té data de llençament. La cardedeuenca va anunciar que el seu proper projecte estarà disponible al gener, el qual va presentar acompanyada del seu bateria. Un disc que comptarà amb una col·laboració amb la Julieta, de la qual es van poder intuir els vocals en el directe, i també compta amb una altra col·laboració la qual encara no ha estat desvetllada.

Ariox, al concert conjunt amb la Julieta

Del disc podem intuir sonoritats pròpies del bedroom pop amb producció electrònica, que portat al directe sona més instrumental, tal i com es va poder apreciar amb el primer senzill del projecte, NS ON EM PORTA.

L’últim show, a la Paeria

Aquest dissabte serà el darrer concert del fi de gira de l’Alguna Nit Tour, a la Sala La Boîte de Lleida, show pel qual ja no queden entrades disponibles. Per qui encara tingui ganes de veure la Julieta en directe, la podrà gaudir aquest diumenge als concerts organitzats al Parc del Fòrum per la Marató, i al festival Festivern al País Valencià del 29 al 31 de desembre.