Ariox posant a un cotxe amb una beguda

Ja podem gaudir de l’esperat retorn de l’Ariox. El seu single “NS ON EM PORTA“, carregat de sons més experimentals, aporta una ventada d’aire fresc en el panorama urbà català. Aquest single s’emmarca en una barreja de sonoritats de la què ja vam tenir un tast amb el seu anterior EP; “Constant Repeat“, d’on pren el bedroom pop inicial per fer-lo evolucionar cap a uns beats més propis de l’electrònica i l’hyperpop a mesura que avança el single.

No sabem on s’ens porta

La lírica de la cançó podria resumir-se, de manera senzilla, en l’enyorança d’un amor passat, del qual ja se n’ha perdut el rumb. Encara no sabem si aquest single formarà part d’un projecte de llarga durada de l’artista, malgrat que podem intuir que sí, ja que en les darreres publicacions d’Instagram, l’artista ha deixat caure un “to be continued…” acompanyat del hashtag #arioxissupersad. Podria ser
aquest el nom del seu nou àlbum?

A l’espera de conèixer novetats al respecte, podrem gaudir aviat d’aquest single i de la resta del seu repertori en directe, on actuarà com a telonera de la Julieta als concerts de fi de gira de l’Alguna Nit Tour. L’obertura del concert es produirà a Salt, Lleida i Barcelona.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por dolce ariox
(@ariox)