Després de cinc mesos des del primer concert de la gira de Metanoia a la sala Razzmatazz, per fi els fans de les dues catalanes poden gaudir de ‘Thelma & Louise’, la col·laboració entre Belén Aguilera i Julieta, a totes les plataformes digitals. Aquesta cançó, que comparteix a parts iguals el català i el castellà, ha volgut desmontar la idea romàntica de l’amor imposat per la societat actual. Totes les emocions de patiment, dolor o culpa, que són tractades en la lletra del tema, no haurien d’estar normalitzades, el qual arriba en el Dia Internacional de la Dona d’enguany, un dia idoni per reivindicar el trencament dels rols de gènere en les relacions romàntiques.

El tema, el qual és tot un homenatge al film homònim guanyador d’un Òscar, acosta la Belén a tot el seu públic català, sent aquest el seu segon tema en català després de l’inclòs al seu àlbum debut, un tema íntim dedicat a la seva família i amics en marxar a Madrid a viure; ‘T’estimo‘.

El videoclip, que es va publicar el set de març junt amb el porpi tema, inclou looks impecables per part de les dues artistes, i narra la història d’un parell d’aventureres en què es deixa ben clar que “el amor no está en París“. Aquest, a més a més, finalitza amb una fuga conjunta en cotxe per simbolitzar la fugida de la Julieta i la Belén de la relació tòxica que descriuen.

Properament en directe?

Belén Aguilera compta amb un cap de setmana ple de concerts, on estem ben segurs que cantarà el tema. La pregunta és si la Julieta sortirà a acompanyar-la en algun d’aquests. El dia 8 a Valladolid, el 9 a Guadalajara i el 10 a Palma, podrem sortir de dubtes i, de retruc, veure si els fans ja han après el nou tema.

Pel que fa a la Julieta, a finals de mes comença la seva nova gira, “TU JURU LA JU TOUR” al Negrita Fest d’Alacant, i que la portarà en més de 25 dates ja confirmades arreu de festivals i festes majors dels Països Catalans i de l’Estat espanyol.