La Ven'nus amb un vestit clar

El pròxim dimarts 14 de novembre ja podrem escoltar els dos nous singles de l’artista catalana Ven’nus. La cantant ho anunciava el passat 6 de novembre al seu Instagram, en afrimar que “surten els 2 millors temes que (han) fet mai“, i que “donen sentit” a la seva vida a dia d’avui. Els temes rebran el nom de Cap trosset de mi i Keetaambtu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEN’NUS (@ei.vennus)

De Ven’nus a Mart

Ven’nus és l’alter ego musical de la jove Valèria N. Saurí, la qual va descobrir el seu propi univers musical per expressar-se amb total llibertat. Al seu últim àlbum, “Bocaterrosa“, l’artista va fer el seu debut amb una música pop electrònica bastant tendra, presentant lletres properes i esperançadores per començar de zero. 

Altrament, podem trobar una nova cançó força recent. “T’hi quedes”, que va veure sortir el 28 de novembre, es tracta d’un single que transmet un missatge de confiança, tant en un mateix com en els altres. La cantant reflecteix la societat transitòria i incerta, on la majoria de vincles sovint són inestables, desestabilitzats i ambigus; on cal trobar la confiança i deixar-se estimar per molt que costi.