The Tyets, Mushka i Figa Flawas són els primers avançaments del cartell del Cabró Rock 2024, segons ha avançat en exclusiva Rac105. Aquest any, el festival se celebrarà els dies 14 i 15 de juny a la Zona Esportiva de Vic.

 

Actuacions molt valorades

The Tyets, el grup que lidera l’escena urbana catalana, repetirà enguany després de participar amb èxit a l’edició del 2023. Mushka, cantant amb un estil musical distintiu i que ha aconseguit un devot de fans en un temps relativament curt, és una de les novetats anunciades juntament amb els Figa Flawas. L’organització del festival, així mateix, ha promès un cartell que comptarà amb més de 20 artistes.

Primers avançaments del Cabró Rock
Primers avançaments del Cabró Rock

Escenari “Cabró Rock 2023”

L’esdeveniment musical anhelat

El Cabró Rock Festival, un dels esdeveniments musicals més destacats del país, ha estat una plataforma clau per a la promoció i l’exhibició de talent local i nacional en el panorama de la música catalana. És així, com al llarg dels anys ha servit de “catalitzador” per concentrar els millors cantants del moment, i com a consegüent, promocionar la creació artística local variant en moltes gammes d’estil.