El grup Sordida ha presentat amb Adala un nou single: KEEP ON. Es tracta d’un tema tranquil però enèrgic per continuar avançant en un camí no sempre fàcil. Passant per la sonoritat jamaicana d’un cantant d’Adala, a les barres en català de Sordida, aconsegueixen trobar-se en una perfecta harmonia que reafirma i celebra la seva increïble trobada.

 

Amb un so més madur i ambiciós, els membres del grup decideixen treballar amb aquells músics que admiren i que formen part de l’escena alternativa de Barcelona, ciutat que els ha vist créixer com a artistes. KEEP ON ha estat gravat a l’estudi de Radi Solar, mesclat per Quim Simó i masteritzat per Amazing Bèstia per Ilk Hardly Studio. L’acompanya un videoclip sota la direcció de El Duende (Dani Dantas), on veiem un clàssic corro, deformat amb lent de peix, on els quatre amics canten i riuen dins l’estudi. Una escenificació de com van gaudir junts en la composició de KEEP ON.

KEEP ON, doncs, podria resumir-se en un tema chill, treballat per molts artistes i productors. Un tema recomanat per a tots aquells fans del grup i la música urbana.