Impatge promocional de Luup sobre IZZ6IX

Luup Records, la discogràfica del maresme, ha fitxat el grup Izzi6ix, format per Dani6ix, Dani Nieto, i IZZKID, Pau Izquierdo. A partir d’avui ja formen part de Luup, juntament amb artistes reconeguts com els The Tyets, Ariox, Roba Estesa i Galgo Lento, entre d’altres.

L’anunci s’ha fet públic aquest matí als perfils d’Instagram dels cantants. Arran de l’èxit del disc Stem Vius, la discogràfica afirmava que els ha entusiasmat molt, i que l’han escoltat en bucle des de l’octubre. A la publicació afirmen que “estem davant del grup amb més projecció del 2024 dins el panorama urbà català”.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Luup Records (@luuprecords)

El nou talent maresmenc

Dani6ix i IZZKID es van viralitzar amb els avançaments i fragments de les seva cançó Van Gogh a TikTok. A una entrevista amb El Panorama, els maresmencs asseguraven que la cançó no anava a formar part del seu primer àlbum i en pocs mesos creadors i creadores de contingut, influencers i diferents usuaris han ballat els temes de Stem Vius. En els últims dies, han tornat al punt de mira amb el seu nou single Tikitaka, que ja acumula més de 26.000 reproduccions a Spotify. Amb l’entrada dins la discogràfica Luup Records, el duo podrà tenir més presència a concerts i festivals.