No seré el teu segon plat”. Així es reivindica el cantant Gil Codina, artísticament conegut com a Aion, davant una fallida història d’amor relatada amb aires juganers i burlescos.
Xampany i caviar surt com un nou apropament al que serà el seu primer disc en solitari, d’atmosfera trap, i del qual ja ens n’ha fet un tastet amb senzills com Tan lluny, Tu qui ets o SUITE.

Les dues cares de l’amor
En aquest nou tema, Aion explica el desenllaç poc afortunat de la història d’amor a primera vista que deixava entreveure a SUITE. Ho canta mentre prioritza saber el valor d’un mateix i el benestar personal, metaforitzant-se amb allò més exquisit: “xampany i caviar”. El videoclip resulta un reflex del sentiment de solitud després d’una relació mentre juga amb conceptes com el “segon plat”, que forma part de la tornada, o el gran tiberi que té davant durant la producció audiovisual.

La quotidianitat d’Aion
El senzill formarà part d’un nou projecte que culminarà en un disc. Així i tot, Aion ha format part de moltes altres iniciatives que l’han fet voltar per França, Holanda i Catalunya. És així com ha pogut trepitjar escenaris emblemàtics com la Sala Apolo, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de la Mercè de Barcelona, la Telecogresca o el Jamboree. Ara, busca poder connectar amb el públic jove de manera directa i sense filtres, i la millor manera de fer-ho és, sens dubte, tocant els temes més quotidians, com el desamor i l’empoderament de Xampany i Caviar.