Fotografia de Javier Monsalve

Passades les vuit del vespre els Figa Flawas omplien l’escenari situat al parc de Vallparadís de Terrassa el diumenge passat. El primer que es va veure va ser una nevera col·locada damunt l’escenari, on d’aquesta van sortir els dos artistes cantant Xuculatina i Secr3t. També van fer un petit parèntesi en que van deixar de banda momentaniament la seva discografia per cantar la mítica cançó del Shin-chan i Neverita de Bad Bunny.

El gener del 2024 el duet de Valls va estrenar el disc de La calçotada i les seves cançons van ser les protagonistes  del concert. 4 KISSUS va ser la primera cançó del disc que van interpretar, seguida de LA SALSA, AURORA, XALALÀ, XAMPANY i GALETES i BACANERIA. Els ballarins aconseguien donar a cada actuació el valor afegit perfecte per cada cançó.

Una posada en escena espectacular

Els cantants tampoc van passar per alt les seves col·laboracions més recents; JA DORMIRÉ amb la Fúmiga on tothom va començar a saltar i TOCA amb Oques Grasses (encara que els dos grups no cantessin amb els Figa Flawas).

Un segon parèntesi va arribar quan algunes cançons molt famoses van ressonar per tot el parc: El taxi, Bizcochito de la Rosalia, Gasolina i Chulo de la Bad Gyal. Els cantants van voler acabar d’animar tot el públic amb aquestes cançons ben marxoses.

Les mans a l’aire van alçar-se quan va començar a sonar SI TU M’HO DEMANES, fins que altra vegada el públic va començar a saltar i animar-se amb la coneguda cançó SOLUCIONS i NO PROBLEMES i, per acabar de matisar la representació, van col·locar una taula damunt l’escenari representant un dinar o segurament una calçotada.

Tot seguit, després de fer una petita queixalada a un tros de síndria va començar MUSSEGU, on els primers versos fan referència aquesta fruita “Menjant-se una síndria, sucosa que regalima”. L’última cançó del concert i la que tothom estava esperant cantar va ser QUE NO S’ACABI, una cançó que va desbloquejar aquells records macos de l’estiu que tothom desitjava reviure. Els flaixos dels mòbils i alguna estelada van ser els protagonistes de la cançó final.

Finalment, una petita sorpresa va arribar quan els  dos artistes van voler mostrar al seu públic més entregat una nova cançó que sortirà el 4 de juliol LA MARINA STA MORENA.