Flashy Ice Cream, després de l’últim tema – en col.laboració amb 31FAM, Mushka, Roots i Greta, “RAFA NADAL” – torna amb un nou single. “Cada tren” és la primera cançó d’un disc, “Sempre Joves”, que es dividirà en quatre blocs i sortirà al llarg del 2024.

La lletra ressona dins del jovent de Catalunya, des de la distintiva veu del rodalies, fins a enamorar-te a primera vista en cada tren. Flashy Ice Cream conserva el 100% de l’idioma en català en cada peça i aquesta, no n’és una excepció. A més, distingim el seu estil i so únic en aquesta balada de trap, pop urbà i dancehall.

Amb aquesta cançó, escrita i produïda des de l’Argentina, en col.laboració amb productors i artistes d’allà, és l’inici d’una ‘nova era’. Ells busquen a una noia amb els ulls blaus en totes les ones de les ràdios comercials. Han conquistat el cor de milers de joves i ho tornaran a fer amb 3 hits més. Amb el seu retorn prometen una odissea musical, des de reggaeton amb en Dani6ix i l’IZZKID, col.laboracions argentines i un corrido mexicà que no deixarà a ningú indiferent.