Totes les veus ara són ecos està compost de cinc cançons que combinen el rap i l’indie característics del cantant; però aquesta vegada també amb trets de trap i reggaeton. L’últim avançament d’aquest petit àlbum ha estat el single S.W.A.G, un tema produït per Jamzz i en col·laboració amb l’artista emergent Ultralone, que ha arribat amb uns ritmes urbans enganxosos i caracteritzats pel rap. Lluc ja havia tret a la llum dues col·laboracions que també s’inclouen en el nou EP; ALS GENS amb Galgo Lento, i HENNA amb els artistes Dani6ix i IZZKID. Totes les veus ara són ecos també compta amb dues peces amb un format més lent, amb ritme de balada: MAMA VULL UN TATTOO, una col·laboració amb Poggioli, i AUTOMME.

El cantant de Palautordera ja ha consolidat el seu reconeixement en el panorama musical català, amb un públic que creix cada vegada més. Lluc es desmarca de l’establert i barreja diferents estils en els seus temes creant un so únic amb molta personalitat: des de l’indie-pop fins a ritmes urbans i el so del rap i el trap.

Futura nostàlgia

Després de debutar amb DE X VIDA el 2020, va llançar el seu segon àlbum Benvolguda Nostàlgia el 2022, que va sorprendre molt al públic. Èxits com Galtes vermelles, amb Iglú, van deixar empremta en la indústria musical catalana; i un any després l’artista va demostrar que podia tornar-ho fer. Peixcru’s shisha lounge és el seu darrer disc, que va publicar el 2023 i que conté hits com q fas avui o i <3 paris. Ara, aposta per l’EP, un àlbum en format més reduït, on combina diversos estils i ritmes per mostrar el seu talent polivalent.