L'Irma i la Greta en concert

Un cop més, l’artista masmerenca Irma Farelo, més coneguda com a Mushkaa, torna a estar en boca de tothom. Aquest cop ha sigut pel llançament d’un nou senzill, Habibi. Tal com l’artista va explicar a un directe d’Instagram previ al llançament, és un tema molt diferent de tot el que ha fet fins ara, i afirma que “ve bastant fort”.

D’est a oest

Habibi va ser difosa fa setmanes a les xarxes de l’Irma. Des d’aleshores, el tema (produit amb en Bexnil) ha esdevingut tendència, amb milers de visites i el seu propi trend. La cançó barreja sons dels 2000 i, d’igual manera, el vídeo utilitza el croma per inserir-hi efectes de l’època. Juntament amb Entre el fum, aquesta cançó obre pas a la “nova era” de la Mushkaa, que segueix les passes donades amb els seus èxits anteriors.

Una nova Mushkaa

L’èxit de l’artista durant aquest any és evident. Jutament amb aquest nou tema, l’Irma ha llençat nous senzills, entre ells la col·laboració amb Figa Flawas Diabla, una de les cançons de l’estiu. A més a més, a principis d’aquest any també va publicar el seu primer EP, Tas Loko Mixtape, que va ser produit per Roots. D’aquesta manera, l’encarregat de l’àlbum nadalenc amb les veus emergents del panorama va sumar-se a la Mushkaa per produir un projecte molt exitós, que ja compta amb milions de reproduccions a Spotify.