Iglú inicia un nou projecte després de dos discs i diverses col·laboracions amb altres artistes. Tota la vida és el títol del seu nou senzill, amb el segell de Delirics, que mostra un ritme alegre i dinàmic de l’indie britànic i el bedroom-pop modern, una combinació d’estils que caracteritzen la música d’Iglú. Les ganes de ballar no falten en aquesta peça musical, que denota un sentiment d’alliberament i superació personal, posant èmfasi en la importància d’atrevir-se a “viure sense por”.

Els dos cantants ho expressen a la lletra del senzill que convida a lliurar-nos de les nostres inquietuds, a trencar barreres i a dir, d’una vegada per totes, el que sempre hem volgut dir. L’optimisme de Tota la vida, que marca el tarannà de la banda, es fa molt present tant en la melodia i el missatge com en el videoclip on se’ls veu cantant i ballant enèrgicament al ritme de la música, entre un plató de fons blanc i una sala d’estar.

Iglú: alegria i entusiasme

Iglú, un projecte nascut en una habitació de l’Eixample de Barcelona, compta ja amb més de sis anys d’experiència en la indústria musical catalana, i una identitat molt característica d’alegria desenfrenada i entusiasme. És la creació de dos amics que treballen de manera autoproduïda i independent des de la composició, fins a la producció i el màrqueting.

El duo ha col·laborat amb una gran varietat d’artistes catalans com Massaviu, Lluc i Roserona, entre d’altres. Ara, amb dos àlbums, i diversos senzills a la butxaca, Iglú invita el públic a abraçar i celebrar la vida amb el primer tast del seu nou projecte.