Oques Grasses ja ha fet públic el llistat de temes que conformaran el seu proper àlbum: Fruit del Deliri. Aquest, que sortirà el proper dijous 11 d’abril, comptarà amb dotze cançons, tres de les quals ja s’han revelat com a col·laboracions amb altres artistes del panorama català. A més, el grup, continua la promoció de la seva gira, amb què portaran el nou disc arran del país.

Oques de préssec

El grup osonenc sempre ha mostrat un so força característic que, bé indie, bé pop-folk, deixava tot qualificatiu a les imaginacions i subjectivitats particulars. En qualsevol cas, però, el so d’Oques s’havia mostrat més allunyat que no pas proper a l’urbà: aquella nebulosa de gèneres en què, fos com fos, Oques no acabava d’emmarcar-s’hi. Ara, i especialment després d’avançar la tan polèmica COM ESTÀ EL PATI, sembla que Fruit del Deliri podria ser un àlbum més proper a les sonoritats urbanes; un fet encara més probable en apreciar-ne les col·laboracions.

De la mà d’una bona colla

L’àlbum comptarà amb temes de títols tan dispars com Pingpong, Jubilar-me, o Sort de tu, que conviden a conjectures i vaticinis eclèctics. Entre tots els temes, això sí, hi destaquen les fetes junt amb veus tan sentides com ho són la Julieta, els Figa Flawas, o Al·lèrgiques al pol·len, que faran acte de presència a Com el dia i la nit, Toca, i Gossejar, respectivament. Caldrà veure l’aproximació que cada artista ha preferit atorgar a l’àbum, i com sonarà aquesta Coda, que convida a intuir un final rodó pel conjunt.

Oques amb pressa

A les seves xarxes socials ja s’han encarregat de promoure la propera gira que els Oques faran arran del país. Amb intenció de presentar un àlbum que ja és a tocar, els de Roda de Ter han presentat un llarg llistat de destinacions, amb dates a Barcelona, Roses i Vic, passant per València, Gandia i Mallorca. A més, ja han confirmat que actuaran a Madrid, i que ho faran el proper 4 d’Octubre. Si bé ja s’han exhaurit les entrades per Girona i Canet de Mar, la venda anticipada per la resta de concerts encara és disponible al seu web.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de OQUES GRASSES (@oquesgrasses)