Ayryn i Cloe ho tenen clar: davant del desamorNo esperis res. Les dues artistes, membres de la nova fornada de cantants de música urbana en català, han unit forces per presentar un treball amb l’empoderament femení al centre i amb el rebuig frontal a la dependència emocional vers algú.

El single, amb ritme de funk carioca i guitarres pop, s’inspira molt en la ciutat de Barcelona, els bars on les dues barcelonines passan les nits i la gent amb la qual comparteixen aquesta celebració vital. L’Heliogàbal, el bar i sala de concerts de Gràcia que actua com a punt de trobada de molts músics de l’escena catalana, forma part del context de la cançó a través del seu videoclip.

Fusió d’emergents

Així, No esperis res és el primer avançament del nou àlbum d’Ayryn, que inicia amb Cloe. Es tracta, doncs, de la fusió de dues prometedores carreres que reafirmen el seu lloc entre les pròximes referents de l’urban en català.

El Festival Límbic, celebrat enguany a Santa Coloma de Gramanet la setmana passada, va ser el festival en què les dues artistes van poder estrenar el tema en directe davant del seu públic. Així mateix, els fans de les cantants també podran escoltar en viu No esperis res a la festa A plena llum, que se celebrarà el proper 10 de maig a la sala Pumarejo.