IZZKID i Dani6ix són dos teianencs que van fer-se virals a TikTok gairebé sense voler-ho. Tal com van explicar en una entrevista a El Panorama, la seva cançó més coneguda, Van Gogh, estava d’inici descartada. De fet, no anava ni a formar part del disc que van publicar fa uns dies, Stem ViusAquest dissabte, però, aquesta cançó era el gran reclam del seu concert a la Festa Major de Teià, el segon d’un cap de setmana intens, i el primer en permetre presentar-ne el treball al seu poble i a la seva gent. El seu Teià natal va ser testimoni de com pujaven a l’escenari, entre els clams del públic, amb dos outfits que reflexaven a la perfecció el que són: dos artistes per separat, però que combinen a la perfecció en un projecte musical conjunt.

L’escenari s’enlaira

Durant el concert, amb el productor Kashlo a la taula de so, els dos cantants van oferir un tastet del que vindrà a partir d’ara. Van cantar tot el disc, des d’Oxitocina fins a la col·laboració amb EnMatu Sempre de Rally, passant per Stem Vius, la cançó que dona nom a l’àlbum. Tot i donar-li nom al treball, el seu estil acústic es desmarca de la resta, i va ser l’ocasió perfecta per convertir l’embelat del concert en un mar de flaixos.

Per posar la cirereta al pastís, el duo va estrenar en directe una cançó que encara no ha sortit, però que va agradar al públic per unanimitat. Malgrat no tenir nom encara, veurà la llum aquest mateix mes de novembre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Panorama (@elpanoramacat)

Més música d’aquí poc

Des del primer moment fins l’últim, ambdós artistes es movien per l’escenari presos per l’emoció del directe. Gairebé hipnòtics, anaven encadenant moviments i acabant els versos de l’altre, tot mostrant una clara proximitat amb el seu públic. “Falta càrdio”, deien a mig concert després de donar-ho tot. De fet, just després de finalitzar el concert amb un Van Gogh eufòric (i en què es va veure la millor versió dels artistes), van arribar a demanar als espectadors quina cançó volien sentir de nou. La resposta de l’audiència va ser tan aclaparadora que resultà impossible d’entendre, obligant-los a escollir Dimonis d’entre totes les opcions.