L’artista barcelonina Júlia Blum suma forces amb Mama Dousha i Scotty DK per donar una segona vida a No vull i vull, la cançó que tancava el seu primer àlbum, VAINILLA, llançat el maig de 2023.

Més que una adaptació

El remix aspira a ser més que una simple adaptació, i ho aconsegueix sumant el talent de Mama Dousha i ScottyDK, una parella de cantant-productor molt activa que ha aconseguit fer-se un lloc al podi de les llistes amb l’inconfusible Rikiti. El bombo a negres i les guitarres elèctriques, signatura de Mama Dousha i Scotty DK, doten de caràcter, ritme i profunditat a una cançó que abans era més planera i pausada, però sense perdre la seva essència nostàlgica. El resultat és un tema íntim i sincer que creix lentament fins a convertir-se en una balada techno, més moderna i ambiciosa.

Química sonora i lírica

La veu propera i trencada de Mama Dousha no només combina perfectament amb la dolçor de Júlia Blum, sinó que, a més, afegeix versos agredolços sobre el pas del temps i els canvis constants d’humor, com “Des de 2008 no podent dormir gens / per no deixar estimar-me ni estimar-me res o “Toquen 30 pel proper aniversari / em mata ara, però alhora em dona ànims, estrofes que encaixen perfectament amb la temàtica de superació que imprimeix l’artista barcelonina.

Semblaria que la nova versió de No vull i vull és una forma de tancar l’etapa de VAINILLA per llançar-se a provar nous sabors i gustos musicals, una cara diferent de la Júlia Blum de la que encara sabem ben poc, però que de ben segur provarà de consolidar.