Aquest divendres, Julieta va fer brillar La Mirona amb els seus temes. El que va ser un dels concerts més esperats de Curtcircuit, el cicle musical impulsat per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, es va quedar a poques entrades del sold-out. Abans de Julieta, però, els assistents van gaudir del show d’Ariox, un dels noms a tenir en compte dins el panorama emergent català. L’artista va fer la presentació de l’àlbum Ariox is super sad, que estarà disponible a les plataformes a partir d’aquest desembre.

L’entrada de l’estrella

Abans d’acabar el seu show, Ariox va presentar una mescla amb un tema de Julieta i després li va donar el pas. Però, entremig dels dos shows, una llarga pausa plena de canvis tècnics, de llums i d’escenografia va aconseguir afegir més expectació i un ambient més impacient per veure l’entrada de Julieta. Finalment, després de l’espera, Julieta va pujar a l’escenari i La Mirona va caure als seus peus. Després de cantar el primer tema, va apropar-se al públic per felicitar aniversaris d’alguns fans presents que li ho havien demanat.

Els ventiladors icònics 

Com s’ha vist prèviament en altres concerts de la Julieta, l’escenografia n’és un punt clau. A Girona no va faltar-hi el ventilador, element icònic amb què la barcelonina fa relluir la seva llarga cabellera rossa a mode de divinitat. Cal remarcar també els llums que acompanyaven el show. Majoritàriament, l’escenari estava il·luminat amb uns llums vermellosos o d’una tonalitat més fosca. En algunes cançons, per donar més joc i moviment al show, la cantant va tirar del gel sec característic dels concerts, amb què va aconseguir un ambient que concordava amb la música.

‘Julieta Dancers’

Un dels punts més importants del show són els ballarins, que amb les coreografies mítiques deixen el públic bocabadat. A En mi Coche, tot l’equip va ajuntar-se al mig de l’escenari amb ulleres de sol fosques i ballant sincronitzats. Els ballarins no estan presents en tots els temes del repertori, però la Julieta va demostrar un cop més que ella sola sap igualment desbordar l’escenari. A Si ha de ser serà o a Com aquell Agost, la seva presència va ser suficient per meravellar tota la sala. 

Julieta amb els seus ballarins a La Mirona, a Girona
Julieta amb els seus ballarins a La Mirona, a Girona

D’emocionar-te a ballar

El concert va saber combinar bé i de forma equilibrada la discografia de l’artista. Des de les cançons més lentes i emocionals, com Avions Volant o Com aquell agost, fins a alguns dels seus èxits, com Trenca’m el corEnamorada de tu. Tampoc van faltar algunes de les seves col·laboracions més populars, com No m’estima + amb la Mushkaa, o Clar que t’he trobat a faltar, amb els Tyets.

Un bon final per a ‘Alguna Nit Tour’

El de La Mirona va ser un dels últims shows de la gira. Julieta, agraïda pel tour i el seguiment del seu públic, ve fer-ho notar als seus fans en tot moment. També va confirmar emocionada veure cares conegudes de diferents shows. Clarament, es veu l’evolució de l’artista des dels seus primers concerts als últims del Tour. A la Mirona vam veure una Julieta: empoderada, segura i orgullosa del seu show. Personalment, era impactant veure la gent bocabadada i sentir frases com “La Julieta serà la futura Madonna catalana” o “La Julieta ha nascut per ser famosa”.  Cada vegada que fa un bolo en directe ens assegura a tots una vetllada màgica, confirmant que té un gran potencial que la portarà molt lluny. No és fàcil portar les cançons de l’àlbum a l’escenari amb tanta habilitat com mostra la Julieta i amb una reacció tan positiva per part dels fans.

Amb tot, l’espectacle va ser una mostra de la maestria escènica de la cantant, que va reafirmar-se novament com una de les veus referencials del panorama català.