La Kuu està de retorn: després de la seva aparició amb ‘CARBÓ’ al disc que més va donar a parlar a finals de l’any passat, el ‘NADAL MIX 2023’, en el qual va col·laborar amb dos artistes en auge al panorama català, en Calagher i l’Aymax; i del seu anterior single ‘NO EM VULL ESPERAR’, de tall molt més pop electrònic, ara ens presenta el single ‘NI ES NOTA’.

El tema, aquest cop amb sonoritats més pròpies de l’urbà, continua mantenint l’essència de la Marta, on podem apreciar uns vocals amb una veu dolça, la qual combina a la perfecció amb els beats de reggaeton presents en el tema, i els quals porten clarament l’empremta sonora del Roots, el productor habitual tant als temes de la Kuu com els d’altres artistes, com la Mushka.

Senzill però efectiu

El videoclip relata a la perfecció el tema, en què la Kuu surt de casa seva per anar de festa amb els amics, els quals la passen a recollir. L’aura del tema confereix enriqueix un vídeo que compta amb tres plànols claus: la Kuu a l’ascensor, en un fons blanc, i en el cotxe amb els amics i una copa a la mà; suficients per a aconseguir un videoclip divertit però alhora dinàmic.

Nou projecte a la vista?

La cantant porta mesos publicant avenços del single al seu compte de TikTok, però també ha compartit un altre fragment d’un tema que encara no està disponible, el que ens fa qüestionar-nos si els darrers singles que no formen part de cap àlbum o EP acabaran formant part d’un projecte.

A l’agenda de la Marta trobem que participarà en el Festival Boca, el qual serà el dia 2 de març al CCCB, on compartirà escenari amb el Martigo, on podria esperar-se que apareguin nous temes que, com aquest, afegeixin encara més granets de sorra al panorama català.