Ginestà, després de l’avanç filtrat de La meva sort l’11 de gener, no va publicar la cançó completa a les plataformes fins al passat dilluns 29 de gener. El tema més electrònic que el grup mai ha presentat. En aquest, es tracten temes sobre l’amor propi i la rellevància del valor de la pròpia vida. Juntament amb la publicació de la cançó, s’ha compartit un videolyric d’estil rústic i senzill. Tant el senzill com el vídeo complementari reflecteixen la proximitat del grup amb els oients.

El duet ha presentat el tema més electrònic dins el seu recorregut musical. Des del primer moment en què Ginestà ha presentat el tastet del senzill, han generat un impacte immediat. El grup va publicar avanços exclusius a través de les stories d’Instagram, mostrant els passos per escoltar un fragment anticipat. Per a accedir a l’avanç simplement s’havia de fer el pre-save de la cançó a la plataforma de YouTube. Tot i només escoltar-se la base instrumental del tema, es notava la incrustació electrònica realitzada. La lletra de la cançó s’ha mantingut en exclusiva fins avui. És cert que els oients van tenir el privilegi d’escoltar un petit fragment cantat per en Pau Serrasolsas durant els últims segons del vídeo. Una estratègia que ha despertat intriga i emoció acumulada fins al dia del llançament.

Els hits ens parlen de l’amor

La seva música es caracteritza per tractar el tema de l’amor en freqüència, per aquest motiu connecta tant amb el públic. Es veu reflectit amb els temes més aclamats “Estimar-te com la terra” i “L’Eva i la Jana” o “Kilòmetre 3”. Aquest cas ha estat diferent: la Júlia i en Pau Serrasolsas ens porten una proposta musical sobre l’amor cap a un mateix. La meva sort transmet la importància de l’amor propi, estimar-se un mateix. L’empoderament personal, l’acceptació de pors i errors del passat juntament amb limitacions personals, transformant-ho en la importància i el valor de l’estima cap a la vida i el recorregut propi.

Pel que fa a la presentació d’aquest projecte, és una representació autèntica de l’essència del grup.  Comparteixen un videolyric on els dos germans estan enganxant imatges fent un collage a la paret, projectant-se propers als seus oients. Remarcant molta naturalitat i sense necessitat de fer un vídeo excessiu. 

Un rerefons sentimental

Un senzill determinat d’una influència electrònica clara i un missatge potent.  Clarament amb un rerefons. La lletra permet connectar i fer una reflexió personal sobre l’amor propi. Actualment, és un tema que es tracta amb rellevància i visibilitat. Ginestà contribueix a aquesta causa comunicant-ho amb la música. Un tema que promet tenir grans èxits i els seus oients escoltaran aviat a la gira del nou disc que inicia el 5 d’abril. 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de GINESTÀ (@ginesta_oficial)