Aquest cap de setmana ha finalitzat definitivament l’Alguna Nit Tour, el qual ha acabat amb un tast agredolç. El que hauria d’haver començat amb un concert conjunt de la Julieta i els The Tyets, per a sorpresa de tothom, es va cancel·lar a última hora, degut a que la policia va “precintar la Sala Repvblicca”, on s’havia de celebrar l’esdeveniment. Tant la Julieta com el dúo maresmenc es varen trobar la situació un cop arribats a la capital valenciana, tot i provar de reubicar el concert, va alegar-se una manca d’espais disponibles a la ciutat.

Aquest show era un dels més esperats de tota la gira, el qual s’emmarcava en el Festival La Prèvia, i que portava sold out des de fa mesos. El concert anava a suposar el primer de la barcelonina a la ciutat de València; data molt especial pel fans del País Valencià, els quals portaven reclamant-li un concert que no formés part d’un macrofestival des de feia mesos.

Festa a la valenciana

Malgrat no poder actuar en el seu concert conjunt, la Julieta tenia programat un DJ set que hauria estat l’afterparty del show, amb el qual finalment s’hi va animar a cantar alguns dels seus propis temes per compensar els fans valencians. Ho va fer a un Roto Club al qual va sortir acompanyada del seu DJ, en Moed, i el seu cos de ball, que va fer el possible per recrear algunes de les coreografies més reconeixibles del tour.

Per la seva banda, els Tyets varen retornar ràpidament a terres barcelonines per a assistir com a públic a l’inici de la gira de la Mushka a la sala Clap de Mataró, però no sense abans deixar caure mitjançant les seves xarxes socials que la cancel·lació del concert segurament hauria estat motivada per motius polítics, ja que al País Valencià actualment governa l’ultradreta.

Fi de gira definitiu a Granollers

La part més positiva del cap de setmana per a la barcelonina i el seu equip va ser el concert celebrat aquest dissabte a Granollers, emmarcat al cicle de concerts de l’Escena Gran de Granollers, i pel qual ja han passat artistes com Triquell o Ginestà i pel qual encara han de passar bandes com 31FAM.

Un concert que podriem definir com aquell arxiu d’un treball acadèmic que modifiques diversos cops i que tornes a anomenar mil maneres per a diferenciar-ho de la versió anterior, tal com Alguna_nit_tour_concert_final_definitiu_ultimaversio.pdf . El concert d’ahir va ser el darrer de la gira Alguna Nit Tour, després dels concerts de fi de gira a Girona, Lleida i Barcelona programats al Curt Cirtuit, i on el darrer va ser l’èpic final de gira a la sala Apolo, plena de gom a gom.

El concert a la sala Nau B1 de la capital del Vallès Oriental va reprendre un setlist quasi calcat del concert final de la Sala Apolo, retallat en certes parts. En aquesta ocasió, la Julieta no va poder comptar amb tots els convidats del darrer concert, però si s’hi va afegir la Maria Hein per a cantar CLUB juntes. La cantant va aprofitar aquest concert per agraït tot l’escalf rebut pel públic en el transcurs de la gira que l’ha portada per tot els Països Catalans, i el qual va tenir moments prou emotius tals com el comiat del seu tour manager.

Nova gira a la vista

La cantant va confirmar que tot el seu equip ja es troben treballant en la seva nova gira, la qual iniciarà al Negrita Music Festival celebrat el darrer cap de setmana del març (els dies 29 i 30) a Alacant, la qual podrà ser una gran oportunitat per a tots els fans del País Valencià per a poder gaudir del nou show. La propera gira la portarà per alguns dels festivals més importants dels Països Catalans i de l’Estat espanyol, tals com el Share Festival a Barcelona, l’Arenal Sound a Borriana (Castelló) o el Mad Cool a Madrid.

A més a més, la Julieta va confirmar el llençament de Thelma i Louise, l’esperada col·laboració amb la Belén Aguilera, és quasi imminent, una notícia que ha arribat després que s’hagiés avançat a dos concerts a la Sala Razzmatazz a Barcelona i a Las Ventas de Madrid.