La Marató de 3Cat, aquest any dedicada a la salut sexual i reproductiva, ha comptat per primer cop amb un escenari a l’Espai Jove del Fòrum de Barcelona. Al llarg de tot el dia, la solidaritat s’ha barrejat amb la música i les veus de Julieta, Figa Flawas, Mushka i The Tyets, que han estat part de la banda sonora de la jornada.

La primera a actuar ha estat la Julieta. Entre d’altres cançons, la barcelonina ha cantat per primera vegada en directe LOKURA. Després d’una breu actuació en què ha fet vibrar el públic amb el seu vermell mudat, l’escenari ha passat a mans dels Figa Flawas, que han avançat el seu nou tema: 4 KISSUS. Els de Valls, amb el seu groc elèctric, també van tenir temps de cantar DIABLA amb la Mushka, qui va fer una aparició sorpresa just abans de la seva actuació.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El Panorama (@elpanoramacat)

Milions de gràcies

La de la Mushka ha estat una de les actuacions amb més eufòria per part del públic. La vilassarenca, que ha cantat Sembla Mentida, El Tonteo i El Mambo, no ha comptat amb la companyia de la seva bessona, la Greta. Ha pogut cantar, però, de la mà de The Tyets, qui van prendre-li el relleu per actualitzar el marcador de La Marató juntament amb la Xènia Casado i en Roger Carandell. La nit al Fòrum va acabar aleshores amb el Coti x Coti dels The Tyets, que va generar dues grans sardanes improvisades entre el públic.

Tot i que La Marató ha celebrat la seva 31ena edició, la del 2023 ha estat la primera d’EVA, la comunitat digital impulsada per la corpo amb què es busca atraure el públic jove i garantir la presència del català també a les xarxes socials. A més dels concerts d’artistes urbans i en català, el Twitch d’EVA també ha emès en directe tot el dia un programa especial des de l’Auditori, en què s’han pogut veure els mateixos llocs pels quals van passar alguns dels exconcursants d’Eufòria.