El nou single del Lluc S.W.A.G és el tercer i últim avançament del seu nou EP Totes les veus ara són ecos que s’estrenarà el 15 de febrer. Els versos originals de la nova cançó protagonitzaran una tornada enganxosa i amb molt flow.

L’artista de Palautordera ja va debutar amb el seu àlbum Benvolguda Nostàlgia, fins que el 2023 va treure a la llum Peixcru’s shisha lounge amb els hits i<3 Paris i q fas avui?. El cantant català, barreja en els seus temes la música urbana amb l’indie-pop, un so que s’ha anat fent seu, i que ha acabat convertint en la seva marca personal.

  

El pròxim EP estarà format per 5 cançons i, de moment ja n’ha estrenat tres d’elles: ALS GENS amb la col·laboració de Galgo Lento, la segona és HENNA amb els artistes Dani6ix i IZZKID i finalment S.W.A.G.

El nou single, no només és cantat pel Lluc, sinó que Ultralone també hi col·labora, un artista emergent prometedor que es caracteritza per la seva irònica anàrquica amb cançons com Drogues Noves, que critica la T mobilitat. La producció del nou tema S.W.A.G  està realitzada per Jamzz que ens transportarà al mumble rap del 2016.