La música urbana en català continua traspassant fronteres i demostrant, un cop més que el català té un lloc entre què escolten els joves. Els festivals de música d’aquest estiu vinent en són una evidència. Noms com Julieta, The tyets o Mushkaa sonaran als grans escenaris d’arreu d’Espanya aquest juliol i agost a festivals de renom com el Cruïlla, el BigSound o l’Arenal Sound.

L’arenal Sound acollia l’any passat a 31Fam, la boyband urbana catalana per excel·lència i a La Fúmiga, banda de carrer valenciana. Aquest any el festival continuarà apostant pel català amb els dos artistes del moment com són The Tyets i amb la barcelonina Julieta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arenal Sound (@arenal_sound)

El festival, que se celebrarà del 30 de juliol al 4 d’agost a Castelló, ja ha confirmat els primers artistes que hi formaran part. Un Arenal Sound 2024 que promet amb caps de cartell com Aitana o Louis Tomlinson i cantants que repeteixen la seva presència com Morad, Hens, o Henry Mèndez. A falta d’anunciar el cartell complet aquest any s’hi incorporen també cantants emergents com Enol, Cèro o Marina Reche.