Aquest passat dissabte, la sala Heliogàbal es va omplir de sonoritats electròniques. Una de les promeses del panorama urbà, l’Ariox, va presentar el seu darrer disc, ARIOX IS SUPER SAD, a una sala plena de gom a gom, i sobretot amb moltes ganes de festa.

Del disc a l’aire

La presentació va ser la primera en què el públic va poder sentir íntegrament el disc un cop publicat, canviant la bateria que va emprar per presentar els temes en els openings dels concerts de la Julieta en el fi de gira de l’Alguna Nit Tour a Girona, Barcelona i Lleida, per un DJ amb interludis propis de l’hyperpop entre tema i tema.

La cantant va introduir el concert anticipant que el disc es presentaria en el mateix ordre en què aquest s’ha publicat a totes les plataformes, ja que aquest narra una història d’inici a fi. En ser el primer directe del album, l’Ariox va aprofitar per experimentar per primer cop utilitzant efectes vocals en el seu directe, els quals van resultar molt efectius per a mantenir l’essència pròpia del projecte i traslladar a l’escenari fidelment les versions d’estudi.

Com es va viure

El directe va comptar amb moments que van sorprendre al públic, més enllà dels nous interludis instrumentals, tals com l’Ariox presentant un tema jugant alhora amb una Nintendo Switch, o esmentar i treure una fitxa dels autos de xoc del festival Sònar de l’any passat en un dels seus temes més personals i romàntics del disc, ‘AUTOS DE CHOQUE CON SOFIA’.

L’Ariadna va estar també ben acompanyada en el concert, en el qual va comptar amb les dues col·laboracions presents a l’àlbum, la Maria Hein i la Julieta. Així, van crear alguns dels moments més emotius del concert, especialment pel fet que l’Ariox afirmés que eren les dues úniques col·laboracions amb les quals volia comptar al seu disc, ja que són “dues de les artistes més talentoses” que coneix.

Propers directes

Aquest concert va ser només l’inici d’una gira que portarà a l’Ariox per diversos festivals arreu del país, tals com el Primavera a la Ciutat del Primavera Sound al maig, el Tingladu de Vilanova i la Geltrú al juliol, i el Festival Sons del Món, acompanyant al The Tyets a Roses.