L’EnMatu continua encisant el món de la música urbana amb el llançament del seu nou senzill: GULUSSINA. Després de l’impacte de l’èxit anterior, Gormiti, el talentós artista Mateu Feliu ha decidit sorprendre una vegada més amb aquest nou tema, anunciant que tant GULUSSINA com Gormiti formaran part del seu primer EP.

Un reggaeton endolçat

GULUSSINA és una cançó de reggaeton. Comença amb un ritme lent i captivador, alternant castellà al principi i català a la resta de la peça. A mesura que avança, la intensitat musical creix, destacant-se especialment en el moment de la tornada, on els baixos forts característics del reggaeton exploten i es combinen amb sons electrònics i sintetitzats.

Les lletres de la cançó segueixen fidelment el seu estil fins ara, sent genuïnes i plenes de sentiment, fent referència a experiències d’amors de joventut. Aquest single ha captat, a més, l’atenció del públic, convertint-se en un fenomen a TikTok al darrer mes. És una peça enganxosa i que clarament demostra que es pot fer bon reggaeton en català.

El videoclip

El llançament del senzill va acompanyat d’un videoclip amb una estètica vintage, amb colors freds. En aquest vídeo, veiem Enmatu en diferents escenaris, solitari, amb les seves característiques ulleres de sol, envoltat d’elements com globus vermells o un núvol de sucre rosa com a símbol de la “GULUSSINA”.

Expectatives altes

Enmatu, una promesa emergent en l’escenari urbà, ha traçat un breu però impactant camí, i amb aquest senzill, no fa més que insinuar més sorpreses en el seu proper EP. Amb l’èxit de Gormiti i l’actual popularitat de GULUSSINA, les expectatives estan altes per a aquest treball discogràfic, que promet ser una excel·lent col·lecció de música urbana amb què consolidar la seva presència al panorama.