La nit del 22 de febrer, a la Sala Apolo de Barcelona, es va viure un dijous universitari ple de música, ball i eufòria amb motiu de la celebració dels dos anys de la festa Milkshake, però amb una convidada ben especial: la Mushkaa.

Milkshake és el nom que reben les sessions de música que tenen lloc cada dijous de 00:00 a 5:00 a l’Apolo, on els DJ Bulma Beat, Stile i ADCØ punxen una sel·lecció musical que abraça des del hip-hop old school i el reggaeton fins als èxits més recents. Ahir, celebraven els seus dos anys d’aniversari amb un sold out.

De Vilassar, amb amor

Amb motiu d’aquesta celebració, la Mushkaa va participar com a convidada especial, realitzant un showcase amb un total de tres cançons, acompanyada del productor i DJ Bexnil.

La primera peça que va interpretar va ser El Mambo, un single de gran repercussió que la vilassarenca va llançar el passat estiu. Els altres dos temes, que formen part del seu recent EP SexySensible, van ser el hit habibi, del que el públic corejava la tornada “canvi de rol, apreta el gas, shorty i love you more than my life, aquesta nit et trenco el tanga, i la nena vol mandanga; trenquem el matalàs“, acompanyant-ho de coreografies de TikTok. Finalment, va tancar el seu espectacle amb Xarnega, un dels seus èxits més recents, amb una dedicatòria especial: “per les xarnegues, que m’encanten”.