Catalunya tornarà a ser rica i plena“, resa un vers de l’Himne Nacional de Catalunya. La lletra, entonada pels segadors catalans del segle XVII, no especificava en quin moment tornarien la riquesa i la plenitud al país. Cinc segles després, les germanes Alba Farelo (Bad Gyal) i Irma Farelo (Mushkaa) s’han proposat de fer tornar la Catalunya triomfant ajuntant, per fi, les seves veus a Sexe Sexy. Bromes a part, la cançó converteix en realitat la fusió entre una estrella internacional i un talent emergent que comparteixen poble i família.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de MUSHKAYAYA (@mushkaaa___)

El pussy que mana amb la germana

Ha calgut esperar uns quants anys per tornar a escoltar “el pussy que mana” cantant en català. El videoclip de la cançó, de fet, és tot un homenatge al poble que ha vist créixer les germanes: Vilassar de Mar. Després de la carrera de nivell internacional que ha aconseguit construïr l’Alba, ara és el torn de la seva germana, l’Irma. “En veritat ella és la que mana“, li diu la Bad Gyal a la Mushkaa als instants finals de la cançó.

Un TikTok que ho va canviar tot 

Tot i que la Mushkaa va negar-ho fins la sacietat, era un secret a veus que Sexe Sexy seria en col·laboració amb la seva germana i que tornaríem a escoltar Bad Gyal cantant en català. Les especulacions que les dues vilassarenques llençarien un tema juntes van inundar les xarxes al febrer i van acabar fent-se realitat.