En Pep, dels Figa Flawas, menjant-se un Calçot

Feia temps que els Figa Flawas encuriosien els oients amb petits tastets i promeses de futurs llançaments, però no va ser fins ahir, 28 de desembre, que l’anunci per fi va fer-se oficial.

Un curt vídeo d’Instagram mostra els dos integrants del grup, en Pep i en Xavier, a punt per fer una calçotada quan, de sobte, el primer sent música a mesura que es disposa a menjar-se un calçot. Com un llampec de romesco, el nom i la data del llançament impacten aleshores el cantant: La Calçotada sortirà el proper 26 de gener.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figa Flawas (@figaflawas)

Al vídeo de presentació pot veure’s tot de flaixos de la gran gira que els Figa Flawas han fet aquest estiu, amb la qual han viatjat per tota Catalunya omplint tots i cada un dels seus concerts. A jutjar pels últims temes que han presentat els de Valls, podríem dir que La Calçotada serà un disc urbà que seguirà la línia ja marcada en aquest 2023, com Xtraterrestres (na de na) o Aurora.

Una allau de temes

L’anunci de La Calçotada suposa el tancament d’un any en què els Figa Flawas han produit múltiples temes de gran repercussió, com MUSSEGUXALALÀ, o DIABLA, una col·laboració amb la Mushka que es va afegir a aquests i d’altres senzills al seu primer EP: Recent t’arriba la invitació per… Per si això no fos suficient, en Pep i en Xavier també van fer una col·laboració inesperada amb els Catarres per reinterpretar el seu clàssic modern: Jenifer.

A més, el darrer trimestre del 2023 ha vist la participació del duo català a espais com el concert nadalenc de RAC1, on van compartir escenari amb The Tyets i la Julieta, o al concert jove de La Marató de 3CAT, on van avançar un dels temes que ja podran escoltar-se a gener: 4 KISSUS.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de El Panorama (@elpanoramacat)