Després de mig any del llançament del seu segón album ‘TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ‘, la Maria Hein ens porta un nou single de cara a la presentació d’aquest el dia 29 de febrer a la Sala Apolo. Això si, ‘HANA’ és un tema prou allunyat tant de l’estètica sònora com visual dels seus anteriors projectes. L’artista mallorquina està en un no parar creatiu, on a més a més del seu darrer album, fins aleshores hem pogut gaudir de la seva nadala PEUS GELATS‘, inclosa al NADAL MIX 2023 que aquest darrer desembre va reunir a tot el panorama urbà catalanoparlant,  i de la seva col·laboració amb el dúo barceloní Ginestà, ‘ELS OCELLS‘.

Fusió de sonoritats

Aquest tema ens mostra una faceta artística totalment desconeguda fins ara, on l’artista introdueix sonoritats tradicionalment asiàtiques que combinen a la perfecció amb el seu pop melòdic i la seva veu tendra. Tant la lletra com la producció del tema ens acosten a una fantasia onírica on la Maria ens transporta a un clímax romàntic  i l’oient és transportat a la seva pròpia història romàntica, reflexada en el seu lyric video.

Aquest tema continua amb la temàtica recorrent en el darrer treball de la Maria, elevat a una escala encara major, on el romanticisme es transforma en enyorança. El tema, el qual portava amb un petit fragment avançat per TikTok en les darreres dues setmanes, ha estat acollit de manera molt positiva per tots els fans de la mallorquina.

Presentació en directe

Aquest proper dijous, l’artista felanitxera afrontarà un dels concerts més importants de la seva carrera fins ara,  presentarà el seu darrer àlbum a la Sala 2 de l’Apolo a Barcelona. Tal i com ha anat avançant per xarxes, aquest concert comptarà amb col·laboracions especials i comptarà amb sorpreses que diferenciaràn el show dels dos concerts prèvis de la seva gira Papallones Tour“, la qual ja l’ha portada a Tarragona i a Palma, i que la continuarà portant per alguns dels festivals més importants dels Països Catalans, tals com el Festival Strenes de Girona, el Primavera Sound de Barcelona, el Cabro Rock de Vic o el Mallorca Live Festival.

L’artista té tots els elements perque el seu concert sigui un show versàtil, amb alguns temes acompanyats d’una coreografía i d’altres més íntims on la mallorquina interpretarà La Dama de mallorca o Tantes coses a dirte al piano.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de El Panorama (@elpanoramacat)