Aquest és el tercer cop que la Nau2 de Martorell acull l’Anual Flaixbac, una tarda de concerts amb els artistes més destacats del moment. Aquest any, hem pogut gaudir de les actuacions de Sofia Coll, Mama Dousha, Alfred Garcia i Stay Homas.

Sofia Coll va ser l’encarregada d’obrir la vetllada amb Here to stay, la seva cançó per al Benidorm Fest. La barcelonina va estrenar, també, el seu nou single Q no, que va veure la llum el 19 d’abril.

La següent actuació va venir de la mà de Mama Dousha. El de Barcelona va animar el públic a la Nau2 amb les seves cançons festives i animades, entre les quals van estar Iaia, una cançó que únicament canta als concerts. També van fer gaudir al públic amb L’amor no està de moda i el seu icònic Rikiti, que, juntament amb un remix de diferents cançons del pop dels 2010, va fer ballar a tota la Nau2.

Més tard, i després de l’emocionant actuació de l’Alfred García, va arribar el torn dels Stay Homas que, com sempre, no van fallar. Eren, sense cap mena de dubte, els més esperats pel públic a Martorell. Van cantar clàssics com The Bright Side o La Platja, una de les cançons de l’estiu. Tot i que les preferides del públic són les més clàssiques, aquelles que ens van fer enamorar dels Homas durant la pandèmia. Amb aquesta cançó, el trio començava a la seva gira, l’última abans de prendre’s un temps.

En resum, un any més Flaixbac va aconseguir omplir la sala de bat a bat. A més, després dels concerts, el públic va poder gaudir d’una petita festa final de la mà de Carles Pérez i Andreu Presas.