Irma Farelo anuncia el seu primer àlbum SexySensible que dona tret de sortida a una nova era de la jove catalana. Després de l’èxit del seu primer mixtape Tas Loko amb la simbologia pròpia del clàssic personatge eriçó blau de Sonic l’artista va deixar entreveure fa tot just un mes l’inici d’una nova etapa musical representada pel personatge de Shadow.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MUSHKAYAYA (@mushkaaa___)

Una nova era 

L’anunci s’ha produit avui, 4 de gener, a través del compte d’Instagram de la Mushkaa, en què l’Irma Farelo s’adreça habitualment  als seus seguidors i fans. Arribades les nou de la tarda, el perfil de la jove vilassarenca ha estat escenari de la que, fins al moment, és la novetat més destacada del 2024 — el 18 de gener a les 22 hores sortirà el seu primer àlbum: SexySensible.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MUSHKAYAYA (@mushkaaa___)

El tracklist del nou EP inclou un recull de 9 cançons de la mà del seu habitual productor Roots, a qui recentment vam veure produint el Mix de Nadales en català, així com amb la nova incorporació de Bexnil. Entre aquestes s’inclouen els seus senzills Entre el Fum, ple de nostàlgia i Habibi, que personifica el bon shitpost que tant ha caracteritzat internt als darrers anys. Una altra de les novetats d’aquest nou projecte és la incorporació com a artista de la seva germana Greta Farelo, qui habitualment fa els cors als seus concerts.