Cloe

P*ta Sexy és el nou avançament de l’àlbum debut de la Cloe, un senzill que continua definint la seva sonoritat, i que s’emmarca de ple dins l’urbà. Amb un reggaeton lent d’arreglaments electrònics, aquest tema segueix l’estela deixada pel seu single debut, Trampa, i pel seu darrer llançament previ a P*ta Sexy; Entre el fum.

Referència a un clàssic

El títol de la cançó agafa el nom del mític Sexy Bitch del DJ David Guetta, resignificant la seva lírica amb un punt de vista més feminista. Parlant obertament de la sexualitat, la Cloe adopta una òptica empoderant i reivindicativa, afirmant coses com que “si passa a l’acció és perquè ella ho vol”, o que “tu no pagues, ella tria l’habitació”.

Pel que fa a l’instrumental, la barcelonina presenta un tema fresc i divertit, de base reggaetonera i elements propis del cúmbia. També pot trobar-s’hi un potent sintetitzador, capaç de transportar-nos directament a la nostra disco preferida en una gran nit de festa; un escenari que, de ben segur, es podrà viure el proper hivern.

Primers directes

El proper dilluns, 4 de desembre, la Cloe es presenta a la Sala Razzmatazz, molt ben acompanyada per la Scorpio, els Bounce Twice i la Neisha al Winter Festival d’enguany. Cal remarcar que aquestes veus (i tal i com és habitual amb les produccions d’mFLive, organitzadors de l’event), són algunes de les més trencadores del panorama jove catalanoparlant, reafirmant la posició de la Cloe com a jove promesa. A més a més, s’espera que la cantant hi interpreti els tres primeres temes del seu nou projecte. Es tracta, doncs, d’una nit imprescindible per a qualsevol fan de la música urbana en català.

Encara queden entrades disponibles, que poden comprar-se en pitjar aquí.