Crèdits de la foto a @ivofelip i @jangarsot
Crèdits de la fotografia a @ivofelip i @jangarsot

Ahir el Lluc Planas va posar en escena la presentació del seu nou EP: TOTES LES VEUS ARA SÓN ECOS a la Sala Laut de Barcelona. El cantant, també va cantar alguns dels seus grans hits i col·laboracions amb altres artistes emergents.

El concert començava a les nou amb un ambient familiar i acollidor d’espectadors fidels a la proposta que presentava en directe per primer cop, fins que va arribar el tret de sortida. El show va iniciar-se amb la presència a l’escenari de Poggioli, que va tocar cinc cançons, una d’elles el seu primer single El millor lloc del món del seu primer disc VIDEOCLUB i el públic es va animant.

Mentre el públic esperava l’entrada del Lluc, un DJ es va encarregar de posar música fins que va entrar el cantant de Palautordera en escena, que duia unes ulleres que ja s’han convertit en un autèntic tret de la seva personalitat artística. 

Un directe nou amb les cançons de sempre 

El directe va començar amb dues cançons del nou EP, la primera va ser ALS GENS i, abans que comencés la lletra, el públic de seguida la va identificar. La segona cançó va ser S.W.A.G, on es va formar una olla entre el públic. Cançons d’altres discos també van ser cantades pels assistents com ara : Henry Ford, Q fas avui?, Enfadats, Si em fas triar i Pq si marxo?

 

Durant el concert el Lluc va voler agrair i donar les gràcies als seus amics i gent propera que estava entre el públic. Per donar pausa al ritme dels seus temes més ballables l’artista va cantar dues cançons més del nou EP: Mama vull un tatto al coll i Automne, dues balades de ritme lent i a peu d’escenari.

Un lluc ben acompanyat 

A les acaballes del concert, les llanternes del mòbil van encendre’s “formant un mar de llums” amb la cançó HOLBOX i, a continuació el duet Iglú va pujar damunt l’escenari per acompanyar el Lluc amb Galtes Vermelles. Els artistes DANI6IX i IZZKID també van ser convidats per cantar HENNA, la cançó que quedava per completar l’EP. I com no podia faltar, l’última cançó del concert va ser I <3 paris, la cançó més coneguda de l’artista, que va deure’s al seu públic saltant i interpretant-la com el hit en que s’ha convertit. Per acabar, en Lluc va donar agraïments a tot el seu equip de producció i so, als altres artistes i al públic.